4 YUMURTA
1 SU BAR. GALETA UNU (KIZARMIŞ EKMEKTE OLABİLİR.)
1 SU BAR. ŞEKER
1 SU BAR. HİNDİSTAN CEVİZİ
1 SU BAR. SIVIYAĞ
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET VANİLYA
1 SU BAR. CEVİZ VEYA FINDIK
ŞERBETİ:
2 SU BAR. ŞEKER
3 SU BAR SU
2-3 DAMLA LİMON SUYU
ŞERBETİ KAYNATALIM SOĞUSUN FIRINDAN ÇIKAN TATLININ ÜZERİNE DÖKELİM..HİNDİSTAN CEVİZİ İLE SÜSLEYİP SERVİS YAPINIZ..
4 yorum:
Ellerine sağlık çok güzel olmuş.Bloğuma uğrarsan bir ödülün var,alırsan sevinirim.Sevgiyle kal.
foarte bun
felicitari
mari
http://maria-crizantema.blogspot.com
ellerine saglik canim.. sevgiler.
İlk kez duydum bu tatlıyı. Hem de galetayla. Yapmakta fayda var. Eline sağlık
Yorum Gönder