1 Ekim 2010 Cuma

KARAMELLİ MİLFÖYLÜ KUPLAR

MALZEMELERİ:
1 SU BAR. UN
1 SU BAR. NİŞASTA
1,5 SU BAR. ŞEKER
2 KİLO SÜT
1 PAKET KREM ŞANTİ
KARAMELİN YAPILIŞI:
1 SU BAR. ŞEKERİ TEFLON TAVADA KAVUR.KAVURDUKTAN SONRA 1 SU BAR. KAYNAMIŞ SU DÖK.KARAMEL HALİNE GETİR.
YAPILIŞI:KREM ŞANTİ HARİÇ MUHALLEBİ GİBİ HEPSİNİ İÇİNE KOY PİŞİR SONRA BIRAK SOĞUSUN.SOĞUDUKTAN SONRADA KREM ŞANTİYİ TOZ OLARAK MUHALLEBİNİN İÇERİSİNE DÖK VE ÇIRP.VE MUHALLEBİ KATI OLURSA 1 VEYA 2 SU BAR. SÜT İLE AKIŞKAN Bİ KIVAMA GETİRMUHALLEBİYİ KUPLARA DÖK.ÜZERİNE FIRINDA KÜÇÜK KÜÇÜK KIZARTILMIŞ MİLFÖYLER İLE ÜZERİNİ SÜSLE.VE EN SON KARAMELİNİ ÜZERİNE DÖK

3 yorum:

Gülcan dedi ki...

şahane görünüyor .ellerinize sağlık.

Oznur (100de100 Marifet) dedi ki...

ellerine saglik canim harika olmus bu

ÖRGÜÇANTAM dedi ki...

canım bunu bir ara deneyeceğim ellerine sağlık