25 Şubat 2011 Cuma

BADEMLİ KURABİYE

1 SU BAR. TUZSUZ BEDEM
250 GR TEREYAĞI VEYA KATIYAĞ (YUMUŞAK)
3 SU BAR. UN
1 YUMURTA SARISI
1 SU BAR. PUDRA ŞEKERİ
1 PAKET KABARTMA TOZU
ÜZERİNE: 1 ÇAY BAR. PUDRA ŞEKERİ
YAPILIŞI: BADEMLERİ SICAK SUDA KABUKLARI SOYULANA KADAR BEKLETİN.SONRA RONDODAN ÇEKİN TEFLON TAVADA BİRAZ KAVURUN.SONRA BÜTÜN MALZEMEYİ KARIŞTIRIP BADEMİDE İLAVE EDİP YOĞURUN.MERDANEYLE 1 PARMAK KALINLIĞINDA AÇIN.ŞEKİL VERİP PİŞİRİN(175).SOĞUDUKTAN SONRADA PUDRA ŞEKERİNE BULAYIN.
AFİYET OLSUN...

4 yorum:

sim only contracts dedi ki...

wow ! nice one.......i like to eat.......

DAMLA dedi ki...

Çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.

yemekbiraşk dedi ki...

çok cici olmuşlar:)
eline sağlık
sevgiler..

vincent dedi ki...

Merhabalar,

Blog'unuz tariflerinizin kalitesinden dolayi ilgimizi çekti.



Indeksleyebilmemiz için tarifinizi Ptitchef.com'a kaydetmenizden
memnuniyet duyacagiz.

Ptitchef Web'in en iyi Mutfak sitelerini bir araya getiren bir
rehberdir. Yüzlerce Blog şimdiden kaydedilmiştir ve sitelerinin
tanitimini PtitChef üzerinden gerçekleştirmektedir.

Ptitchef'e kaydolmak için
http://tr.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form veya
http://tr.petitchef.com sayfasini ziyaret edin ve üst kisimda yer alan
"Site blog'u ekleyin" üzerine tiklayniz.

Saygilarimla

Vincent
Petitchef.com